We zitten in het midden van een buitengewone situatie.


De COVID-19 epidemie dwingt ons om ons dagelijks leven aan te passen om degene die risico lopen te beschermen. In een tijd van verandering is het goed om te concentreren op stabiliteit. De meeste digitale diensten, zoals de financieringsdiensten van Ferratum, blijven normaal werken tijdens de COVID-19 epidemie.

Financiële diensten tijdens de COVID-19 epidemie

Belangrijk om te weten:

Er zijn geen onderbrekingen in de diensten van Ferratum. Er zijn geen vertragingen bij het overmaken van geld naar uw bankrekening.

Vanuit een financieel oogpunt is het altijd een goed idee om een financiële buffer op te bouwen voor onverwachte situaties.

Volg de instructies van uw lokale gezondheidsautoriteiten. Blijf veilig, zorg goed voor uw handhygiëne en vermijd onnodig fysiek contact.

De diensten van Ferratum – business as usual

De digitale financiële diensten van Ferratum blijven nu en in de toekomst normaal functioneren. Het gebruik van onze diensten levert geen gezondheidsrisico op voor onze klanten.


Onze medewerkers kunnen van thuis werken en we hebben de capaciteit van onze klantenservice vergroot. U kunt ons bereiken via onze normale kanalen (e-mail & live chat) tijdens onze normale kantooruren.

Uitdagingen met uw persoonlijke financiën?

De COVID-19 situatie kan invloed hebben op uw persoonlijke financiën. Wij raden u aan uw huidige situatie te evalueren, vooruit te plannen en te anticiperen op toekomstige betalingen en financiën.


Voor meer informatie over de financieringsmogelijkheden van Ferratum verwijzen wij u vriendelijk naar de krediet- en leenproducten die beschikbaar zijn op onze website.

Ideeën voor de komende weken

Elke verandering brengt nieuwe mogelijkheden en positieve veranderingen met zich mee. Hier zijn enkele ideeën:


  • Kijk eens kritisch naar uw normale koopgedrag en focus op de essentiële dingen.
  • Shop online. Bestel eten met hoge kwaliteit van restaurants uit de buurt.
  • Ontdek online diensten om nieuwe dingen te leren.
  • Ondersteun kleine lokale bedrijven en dienstverleners.
  • Spendeer meer tijd met uw geliefden door veilig thuis te blijven.

Vanuit financieel perspectief is het altijd een goed idee om een financiële buffer op te bouwen voor onverwachte situaties.


Ideaal gezien zou u een financiële buffer kunnen hebben wat gelijk is aan 2-3 maanden van uw nettosalaris. Ook zal u moeten overwegen om deze buffer op te bouwen vanuit meerdere bronnen, zoals contant geld op uw spaarrekening te zetten en een krediet of lening gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Contact

© Saldodipje.SL

Email: klantenservice@saldodipje.nl

© 2020 Ferratum